Madonna a lansat pe pagina ei de Facebook, de Ziua Internatională a Femeii, un videoclip cu o durata de 13 minute, denumit ”Madonna – Her Story”. Potrivit cantaretei, piesa este “dedicata tuturor femeilor care lupta pentru libertate”, informeaza rollingstone.com.

Videoclipul are un mesaj vadit feminist si a fost realizat de fotografii casei Luigi and Iango, in colaborare cu editorii de la revista Vogue Germany.

“Bine ati venit la revolutia iubirii, la refuzul nostru in calitate de femei de a accepta aceasta nouă era a tiraniei”, spune vedeta pop in primele secunde ale videoclipului.

“Nu doar noi suntem in pericol, ci toti oamenii marginalizati. Este o epoca in care daca esti diferit, acest fapt poate fi considerat o infractiune. Revolutia incepe aici”, a mentionat Madonna.

Clipul organizat in opt capitole este filmat alb-negru si o prezinta pe Madonna in timp ce patrulează, cu o atitudine sfidatoare, insotita de doi caini de paza, imbracata intr-o tinuta inspirata din uniformele militare.

Videoclipul se incheie cu mesajul “Drepturile femeilor sunt drepturi ale omului”.

Madonna, alaturi de alti artisti celebri, precum Beyonce, trupa Coldplay si John Legend, a semnat miercuri o scrisoare deschisa in favoarea egalitătii de gen.

Photo: Facebook