Modelul Gigi Hadid, al carei tata este de origine palestiniano-american, este vedeta care a fost aleasa pentru aparitia pe coperta primului numar al revistei Vogue Arabia, ce va fi lansat in aceasta luna, informează BBC. Acesta va avea doua editii – una in limba engleza si una in limba araba.

Top-modelul de 21 de ani, de origine palestiniană si olandeza, a fost aleasa de Deena Aljuhani Abdulaziz pentru a aparea in prima editie a revistei Vogue Arabia, aceasta motivand ca “Hadid intruchipeaza generatia dinamica si antreprenoriala de maine”.

Imaginea realizata de fotografii olandezi Inez Van Lamsweerde si Vinoodh Matadin trimite la originile arabe ale modelului. “Tarile din lumea araba meritau de mult un loc in istoria modei”, a declarat Abdulaziz pe site-ul Vogue.

Acesta este motivul pentru care “nu exista un chip mai frumos decat cel al lui Gigi pentru primul numar al Vogue Arabia”, a adaugat editoarea Vogue Arabia.

Reactia lui Gigi Hadid nu a intarziiat sa apara. ”Fiind pe jumatate palestinianca, inseamna enorm de mult pentru mine sa ma aflu pe coperta primului numar al revistei Vogue Arabia”, a declarat aceasta intr-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram.

Vogue Arabia reprezintă a 22-a editie internationala a revistei Vogue. Primul numar al acesteia va fi lansat pe  5 martie in Orientul Mijlociu si in nordul Africii, dar si in zona occidentala, in orase precum Londra, Paris sau Milano.

Photo: Instagram