Potrivit unui comunicat al Asociatiei Litoral – Delta Dunării, in acest an vor fi organizate numeroase evenimente in Mamaia, Vama Veche si in Delta Dunarii.

Sarbatorile Pascale si Fed Cup

“In premiera, in acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, cand luam Lumina de la malul marii (Sărbătoarea Pascală) si intram apoi in forta in sezon cu Fed Cup (competitie de tenis feminin intre Romania si Anglia), in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premiera, din acest an vom organiza şi o deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an”, a transmis intr-un comunicat de presa presedintele ALDD, Corina Martin.

Sunwaves, concert Provincialii, Vunk si Ionut Galani

“Weekend-ul de 1 Mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7.000 de turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Deschidem sezonul la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi continuăm duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării!”, potrivit comunicatului oferit de Corina Martin.

De asemenea,  in Mamaia se va organiza Mamaia Music Award, o gală de lupte K1, Festivalul Antic Tomis, dar si multe alte concerte.

In Delta Dunării vor avea loc un festival de film despre mediu, un festival de jazz, un altul de folclor, alaturi de o nouă editie a raliului Delta Dunarii.