Actrita  Angelina Jolie a acordat un interviu postului BBC, in care a vorbit despre despartirea de Brad Pitt si despre perioada dificila prin care a trecut recent intreaga sa familie, mentionand ca cel mai important lucru pentru ea este cresterea copiilor. Angelina a mai precizat ca ea si starul Brad Pitt “vor fi intotdeauna o familie”.

“A fost foarte dificil. Multi oameni trec prin astfel de situatii. Intreaga mea familie a trecut printr-o perioada dificila. Ma concentrez pe copiii mei, copiii nostri. Suntem si vom ramane o familie pentru totdeauna. In acest fel reusesc sa fac fata. Incerc sa gasesc o modalitate prin care ceea ce s-a intamplat sa ne faca, intr-un fel, mai puternici si mai uniti”, a  declarat Angelina Jolie.
Ea a acordat un interviu BBC, sambata, inainte de premiera celui mai recent film pe care l-a regizat – “First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” –, in care a spus ca spera ca  lungmetrajul sa ajute oamenii sa vorbeasca mai deschis despre traumele suferite in urma genocidului cambodgian si a dezvaluit ca intreaga sa familie a trecut  print-o perioada dificila, iar principalul sau obiectiv  este sa se concentreze pe copiii sai.

Angelina Jolie, trimis special al Inaltului Comandament al ONU pentru Refugiati, a vizitat Cambodgia pentru prima data in anul 2001, pentru filmarile de la pelicula “Lara Croft: Tomb Raider”.

Ulterior, a adoptat un copil din aceasta tara, Maddox.

“Am venit in aceasta tara si m-am indragostit de oamenii de aici, i-am invatat istoria si am realizat cat de putin stiam, de fapt, despre lume. Aceasta tara a reprezentat pentru mine ᅡtrezirea la realitateᅡ. Intotdeauna am fost foarte recunoscatoare acestei tari. Nu cred ca voi putea sa ii dau inapoi Cambodgiei atat cat aceasta tara mi-a daruit mie”, a spus Angelina Jolie.

Filmul “First They Killed My Father” este o adaptare a volumului de memorii omonim semnat de Loung Ung si descrie o ingrozitoare poveste de razboi – genocidul Kmerilor Rosii, relatata din perspectiva unui copil. Angelina Jolie este coscenarist, producator si regizor al acestui proiect cinematografic.

Filmul, produs de Netflix, a avut premiera mondiala sambata, in templul hindus Angkor Wat, aflat in orasul Siem Reap, unde au fost filmate scene din “Tomb Raider”. La eveniment au fost prezenti si cei sase copii ai artistei, precum si regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni, care i-a oferit Angelinei Jolie cetatenia acestei tari, in anul 2005.

Premiera a fost primul eveniment public important la care actrita a participat dupa despartirea de Brad Pitt, in luna septembrie 2016, invocand motivul “diferente ireconciliabile”. Cei doi actori si-au inceput relatia in anul 20014 si s-au casatorit in august 2014.

Sursa: hotnews.ro