Main Event-ul acestui weekend plin de evenimente este de departe, All Star Game-ul, a carui finala se va disputa in aceasta seara, intre selecționata Conferinței de Est versus selecționata Conferinței de Vest.

Anul acesta, cea de-a 66-a ediție a NBA All Star Weekend are loc la arena „Smoothie King Center” din New Orleans.

Cei 10 titulari au fost aleși în urma votului suporterilor, al jucătorilor activi dar și al mass-mediei, LeBron James fiind cel care a primit cele mai multe voturi. Ajuns la 32 ani, LeBron este la al 13-lea All Star Game, ajungând acum la egalitate cu Michael Jordan la numărul de prezențe, la 5 lungimi însă în spatele liderului autoritar al acestui clasament: Kobe Bryant.

Alături de LeBron, pentru selecționtata din EST vor juca: Kyrie Irving, DeMar DeRozan, Jimmy Butler și Giannis Antetokounmpo ultimul aflat la debut.796508-nba-all-star-game-photo-banner.jpg

De cealaltă parte, pentru selecționata conferiniței de VEST, liderul prezențelor este Kevin Durant cu 8 selecții, acesta deținând și recordul pentru cea mai bună medie de puncte.  Alături de Durantîi găsim pe James Harden, Kawhi Leonard, Anthony Davis șiStephen Curry.

Sâmbătă s-au desfășurat evenimentele mult așteptate de fanii baschetului: Skills Challenge, Concursul de 3 puncte și popularul Concurs de Slam-Dunk.Puteți urmări finala din această seară, începând cu ora 3.00 pe Dolce Sport.