Nokia 3310 este unul dintre cele mai cunoscute telefoane din lume, iar celebrul model isi va face aparitia din nou pe piata.

Telefonul original a aparut pe piata acum 17 ani, fiind lansat în 2000. Lansarea modelului Nokia 3310 a marcat inceputul epocii moderne a telefoanelor mobile, iar acum acesta se intoarce, fiind ideal pentru cei ce vor să aiba parte de un telefon aproape indestructibil si cu o durata de viata a bateriei imbatabila.

Cel mai probabil, compania se va folosi de capitalul de imagine imens pe care acest model clasic il are deja pentru a oferi o alternativa clienților care caută să-și cumpere un telefon secundar, arată independent.co.uk.

Nokia 3310 incă poate fi gasit la vanzare in diverse locuri, de cele mai multe ori online, dar sunt slabe sanse sa mai gasiti un astfel de telefon mobil nou. Acesta va aparea pe piata pentru a fi cumparat de cei care isi doresc un telefon care rezista o perioada mai lunga fara a fi nevoie sa fie incarcat. Nokia 3310 este ideal pentru momente in care nu exista surse de curent prin preajma, cum ar fi drumetii sau excursii mai lungi, dar si pentru situatii in care exista riscul ca telefonul sa fie spart.

Noul model de Nokia 3310 va avea un preț de 59 de euro.

Sursa: playtech.ro