Nicole Kidman, actrita australiana in varsta de 49 de ani, a devenit imaginea si ambasadorul oficial al brandului american de cosmetice Neutrogena, intentionand sa promoveze produsele acestuia pentru protectie solara.

Nicole Kidman, a fost de-a lungul carierei sale imaginea mai multor branduri celebre, cum ar fi Jimmy ChooChanel No. 5 si a marcii de ceasuri de lux elvetiene Omega.

external

“Pot spune că acum iubesc viata mai mult ca oricand, asa incat sanatatea mea, ce presupune si sanatatea pielii, este o prioritate”, a mai spus actrita.

“La fel ca Neutrogena, incerc mereu sa explic importanta protectiei solare. Ar fi genial daca am putea diminua astfel numărul bolilor de cancer de piele”, a declarat actrita pentru PeopleStyle, recunoscand ca, la cremele SPF 50 ale brandului, pe care le foloseste de ani de zile, a adaugat cu placere cremele anti-rid si de hidratare Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen, SPF 100 si Rapid Wrinkle Repair Regenerating Cream.

Nicole Kidman completeaza lista personalitatilor care au reprezentat Neutrogena, alaturandu-se, printre altele, lui Jennifer Garner, Kerry Washington, Hayden Panettierre si Vanessa Hudgens.