Reprezentantii HBO au anuntat ca miniseria drama cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman si Shailene Woodley in rolurile principale va debuta la HBO US duminica, 19 februarie si va fi difuzat la noi o zi mai tarziu: pe 20 februarie, la ora 4.00 si, in reluare, in aceeaşi zi, la ora 20.00.
Jean-Marc Vallée (“Wild”) a regizat toate cele 7 episoade create si scrise de David E. Kelley (“Ally McBeal”, “Goliath”).

Bazat pe cartea cu acelasi nume, scrisa de Liane Moriarty in 2014, miniseria spune povestea a trei mame cu copii in clasa I ale caror vieti aparent perfecte duc la o crima.

travelbookchat-big-little-lies

Photo: The Travel Hack

„Marile minciuni nevinovate” incepe cu o moarte la o noapte de trivia si strangere de fonduri a Scolii Elementare Otter Bay din Monterey, California.

In jurul acestei intrigi se construieste povestea celor trei femei si a familiilor si secretelor lor: Madeleine Mackenzie (Reese Witherspoon) – mamă casnica dedicata, aflata la al doilea mariaj, speriata ca fiica ei cea mare o prefera pe mama vitrega; Jane Chapman (Shailene Woodley) – mama singura, recent mutata in oras, al carui baietel este acuzat chiar in prima zi de scoala ca a agresat o colega; Celeste Wright (Nicole Kidman) – casatorita cu un barbat atragator, iubitor si bogat, mama de gemeni, care ascunde propriile secrete in spatele aparentei vieti perfecte.

Din distributie mai fac parte Alexander Skarsgard, Laura Dern, Adam Scott, Zoe Kravitz, James Tupper si Jeffrey Nordling.

 

Sursa: tvmania.ro