Tommy Hilfiger a prezentat a doua colectie Tommy x Gigi in Venice Beach, in prezenta mai multor celebritati pasionate de acest brand. “The Spring” continua conceptul colectiei din toamna-iarna si perpetueaza stilul logo-urilor mari, dar plasate intr-un cadru cu influente sport, cu imprimeuri dinamice si colorate.

noua-colectie-tommy-hilfiger-1

Photo: Getty Images

Festivalul de moda TOMMYLAND a gazduit peste 3.000 de invitati – 2.000 de fani si 1.000 de reprezentanti din presa, buyeri, VIP-uri si influenceri din industrie – iar cei prezenti s-au putut bucura de o experienta inedita de fashion.

Lady Gaga, Kaia Gerber si Kris Jenner au fost printre starurile care au fost prezente in primul rand.01-gaga-tommy-gigi

Photo: Getty Images

Gigi Hadid a deschis show-ul imbracat intr-un top scurt si pantaloni de piele, fiind urmata de alte modele in voga, cum ar fi Bella Hadid, Joan Smalls, Sara Sampaio, Alanna Arrington si Devon Windsor. Acestea au ajuns in California pentru a participa la prezentarea Tommy x Gigi cu un avion privat Air Tommy.

02-models-tommy-gigi-joan-smalls

Photo: Getty Images

A doua colectie a acestei colaborari s-a bazat pe stilul american ce l-a consacrat pe Tommy Hilfiger. Logo-urile brandului au fost reinterpretate, mixate cu jachete din denim si costume de baie. De asemenea, aceasta este compusa si dintr-o serie de rochii boeme, lungi si cu print-uri variate, care un incheiat prezentarea.

00-gigi-hadid-tommy-spring-2017

Photo: Getty Images

Dupa prezentare, a avut loc un after party, in care atmosfera a fost intretinuta de Fergie, imbracta intr-o geaca de piele si pantaloni scurti din denim.

View this post on Instagram

A little drop of #Figi 💧💧

A post shared by Fergie (@fergie) on