Cântăreaţa americană Lady Gaga a plonjat duminică seară de pe acoperişul stadionului NRG din Houston şi a intrat în istoria galelor Super Bowl cu un recital spectaculos, ce a inclus şi un show aerian oferit de câteva sute de drone.

Vedeta americană şi-a schimbat ţinuta de scenă doar de două ori şi a preferat să lase muzica să vorbească în locul modei în acest recital de 12 minute ce a inclus multe piese de succes din repertoriul ei.

Lady Gaga a deschis show-ul pe care l-a ţinut în pauza finalei campionatului de fotbal american cu imnul pentru drepturi civile ”This Land Is Your Land”, de Woody Guthrie. Alegerea ei a fost considerată o ironie la adresa administraţiei Trump. Vedeta americană a continuat spectacilul cu single-ul ”Born This Way” – un veritabil imn care militează pentru acceptare şi pentru includere.

Însă Lady Gaga s-a abţinut de a la ţine discursuri sau critici politice şi declaraţii belicoase, limitându-se doar la câteva câteva cuvinte: ”Suntem aici pentru a vă face să vă simţiţi bine”. Puţin, mai târziu, artista a salutat-o pe mama ei: ”Bună, mama!”.

Înainte de Super Bowl, vedeta pop a spus că show-ul ei va fi ”un spectacol care include” şi va celebra ”spiritul de egalitate”. Pepsi, sponsorul evenimentului, a anunţat că recitalul va fi ”în spiritul unicei Lady Gaga”.

Deşi nu a ”eclozat” dintr-un ou, aşa cum a făcut-o la gala premiilor Grammy din 2011, şi nici nu şi-a pictat trupul cu sânge, ca în timpul concertelor din turneul ei mondial Monster Ball din 2009, show-ul susţinut de Lady Gaga la Super Bowl 2017 a fost cu siguranţă spectaculos.

Lady Gaga s-a prezentat publicului de la o înălţime de 79 de metri, suspendată de o coardă de siguranţă de acoperişul stadionului din Houston, în timp ce pe deasupra ei zburau un număr uriaş de drone, care luminau spectaculos cerul nocturn. Apoi, luminile albe s-au transformat în lumini colorate, în culorile drapelului american, pe acordurile imnului pentru drepturi civile ”This Land Is Your Land”.

 

Show-ul susţinut de Lady Gaga la Super Bowl 2017 a generat 5,1 milioane de mesaje pe Twitter, au anunţat, luni, reprezentanţii acestei reţele de socializare, citaţi de The Hollywood Reporter.

lady-gaga-super-bowl-2017

Potrivit Twitter, 2,2 milioane de mesaje au fost publicate pe această platformă de microblogging, conţinând referiri la show-ul susţinut de Lady Gaga, folosind hashtagul #PepsiHalftime, între orele locale 20.10 (03.10 ora României, n.r.) şi 20.30 (03.30 ora României, n.r.), în timpul transmisiunii live a recitalului vedetei pop.

Combinate, mesajele publicate pe Twitter înainte de debutul show-ului, în timpul acestuia şi în primele 10 minute după încheierea sa, numărul lor total a fost de 5,1 milioane.

De asemenea, contul de Twitter artistei americane (@LadyGaga) a fost menţionat de 2,1 milioane de ori între orele locale 19.50 (02.50 ora României, n.r.) şi 20.40 (03.40 ora României, n.r.).

Înainte de meci, imnul SUA a fost intonat de Luke Bryan, iar spectacolul la pauză a fost asigurat de Lady Gaga, care şi-a deschis show-ul cu o combinaţie între “God Bless America” şi “This Land Is Your Land”, iar apoi a cântat şi hituri ca “Poker Face”, “Born This Way” şi “Bad Romance”.

Super Bowl este cel mai urmărit eveniment la televiziunea americană, atrăgând peste 100 de milioane de telespectatori, şi este cel mai scump eveniment pentru firmele care doresc să îşi facă reclamă, acestea trebuind să plătească milioane de dolari pentru reclame de 30 de secunde.

Foto: Facebook

Sursa: news.ro