Designerul Riccardo Tisci paraseste casa de moda Givenchy dupa o colaborare de 12 ani.Incetarea colaborarii dintre acesta si Givenchy a avut loc pe 31 ianuarie 2017, la finalul contractului. Potrivit declaratiilor, despartirea a fost “amiabila si de comun acord”.

Colectia masculina Givenchy SS2017 Haute Couture, lansata luna trecuta la Paris, a fost ultima la care Riccardo a lucrat.

„Aplaudam viziunea lui Riccardo Tisci care a condus la un parteneriat de 12 ani de foarte mare succes. Ii multumim foarte mult pentru contributia sustinuta la povestea noastra frumoasa de succes”, au scris reprezentantii brandului francez Givenchy.

Potrivit WWD, Givenchy nu va prezenta o noua colectie feminina in 2017 la Paris Fashion Week.  De asemenea, Givenchy nu a anuntat inca cine il va inlocui pe Riccardo Tisci.

tisci-versace-givenchy

Zvonurile sustin ca el isi va continua cariera alaturi de brandul italian Versace, avand in vedere ca acesta a fost vazut la un eveniment in prezenta designerului Donatella Versace si a lui Naomi Campbell.