Lady Gaga  va performa pe 5 februarie în cadrul Super Bowl (campionatul anual al Ligii Naţionale Americane de Fotbal), ce va avea loc pe NRG Stadium, din Houston, Texas.

Cu aceasta ocazie, va fi difuzata o reclama de 60 de secunde a brandului de bijuterii Tiffany&Co, a cărei imagine oficială a devenit recent Lady Gaga.

Artista  va apărea în campania ”Legendary Style”, care promovează cea mai recentă colecţie a companiei, Tiffany Hardwear.

“Sunt mandra sa fac parte din familia Tiffany&Co. Suntem nu doar mandre cand primim bijuterii in dar, ci cunoastem si stralucirea pe care ele ne-o ofera, facandu-ne să ne simtim puternice, ambitioase si creative, transformand problemele noastre in platină”, a scris Gaga pe contul ei de Instagram.

Colecţia Hardwear conţine aur de 18 carate şi bijuterii din argint inspirate de o bratara unisex pe care brandul Tiffany&Co a vândut-o în 1971.

Bijuteriile din aceasta colectie vor putea fi achizitionate din magazinele Tiffany&Co incepand din 28 aprilie si online din 2 mai.

Foto: Hana Besirevic