Justin Bieber si-a reactivat contul de Instagram dupa o pauza de sase luni pentru a promova noua reclama T-Mobile, in care va fi protagonist. Aceasta a fost special realizata pentru a fi promovata in cadrul Super Bowl.

Cantaretul a renuntat la platforma de socializare pe 16 august 2016, dupa ce a fost tinta a numeroase comentarii rautacioase din partea fanilor, nemultumiti de iubita lui din acea perioada, Sofia Richie.

Inainte de a-si inchide contul, Justin le-a cerut fanilor sa opreasca valul de reactii negative. “Ceea ce se intampla ne scapa de sub control. Daca ati fi cu adevarat fanii mei nu ati fi rautaciosi cu persoanele pe care le plac”, a declarat Justin Bieber cu cateva zile inainte de a parasi platforma de socializare.

Cu toate acestea, Justin si-a surprins fanii pe data de 3 februarie 2017, cand a publicat pe Instagram noua reclama, in care este personaj principal alaturi de jucatorii profesionisti de fotbal Rob Gronkowski si Terrell Owens.

Reclama pentru T-Mobile este programata pentru difuzare in timpul evenimentului Super Bowl de pe data de 5 februarie 2017, insa Justin s-a grabit sa o distribuie pentru a-si incuraja fanii sa trimita videoclipuri in care imita miscarile facute de cei trei in clipul publicitar.

View this post on Instagram

Let me see your #unlimitedmoves

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

“Let me see your #unlimitedmoves”, a scris acesta.

Gronkowski, care joaca pentru New England Patriots se va confrunta in marea competitie cu Atlanta Falcons.