Jason Mraz va susține primul concert în România pe 11 martie, la Sala Radio. Fanii din Bucuresti vor avea parte de un show acustic special, ce face parte din seria evenimentelor ”An evening with Jason Mraz and his guitar” – o întâlnire restrânsă cu unul dintre cei mai cunoscuti artiști pop ai momentului.

bilete-an-evening-with-jason-mraj-and-his-guitar-sala-radio

Muzica lui Jason Mraz a reușit să impresioneze oamenii din toate colțurile lumii. Jason a început să cânte în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și pline de emoție, pentru cântările live, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale și au obținut numeroase distincții și trofee importante în spații culturale și geografice diverse. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” și “I Won’t Give Up”, a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice și a susținut concerte sold-out în amfiteatrele și arenele din toate colțurile lumii.

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat întreaga lumea, ci și o persoană conștientă și preocupată de rolul său în societatea de azi. Pasionat de activism social, a inițiat numeroase acțiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător și a sprijinit neîncetat drepturile comunităților LGBT. Prin tot ce face, Jason celebrează forța universală a muzicii ce poate schimba lumea în bine, inspirând oamenii de pretutindeni.

Cei prezenți pe 11 martie la Sala Radio se vor bucura de energia folk-pop-ului îndrăgit pe tot globul într-un format inedit – Jason și chitara sa, într-o seară de primăvară cu multă emoție și curiozitate. Biletele la concert pot fi achiziționate de pe eventbook.ro si eventim.ro, la prețurile de 130 lei, 180 lei și 250 lei.

Concertul Jason Mraz este organizat în România de Pure Indie Entertainment.

Partener local: M60.