Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell și Martin Garrix revin la Cluj-Napoca în vara lui 2017 pentru a treia ediție a festivalului Untold, care se va desfășura între 3 și 6 august. Printre ceilalți artiști care vor urca pe scenele Untold se mai numără Axwell & Ingroso și Steve Aoki. Vineri, 27 ianuarie, va fi pusă în vanzare încă o serie de 10.000 de abonamente, anunță organizatorii.

Armin van Buuren revine la Untold pentru a treia oară, după ce la ediția din 2016 a mixat pe scena festivalului timp de aproape cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez în tricoul echipei naționale de fotbal a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborât în public și a salutat fanii rămași până aproape la 8 dimineața alături de el.

Pe locul doi in top 100 DJMAG, Dimitri Vegas & Like Mike bifează și ei toate edițiile Untold de până acum.

Printre ceilalți dj care revin la Untold se numără Afrojack, Hardwell  și dj-ul numărul unu din lume, Martin Garrix.

Axwell & Ingroso sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în Romania, în formula actuală, și ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului Untold.

Steve Aoki  vine pentru prima dată pe scena festivalului Untold. Artistul este mereu headliner la marile festivaluri din lume. Steve Aoki este un DJ și un producător de muzică electro house. Acesta a avut colaborări cu artiști ca: Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. DJ-ul American este cunoscut și pentru stilul său excentric, dar și pentru pasiunea lui de a dărui în timpul concertelor, torturi, fanilor săi. Steve Aoki este și fondatorul Asociatiei Caritabile Steve Aoki, care strânge fonduri pentru organizații umanitare din întreaga lume.

Incepând de vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toți cei care vor să ia parte la experiența Untold. Acestea vor putea fi achiziționate la prețul promoțional de 385 de lei plus taxe din prețul final de 550 de lei plus taxe. În plus, vor fi disponibile și bilete de o zi și abonamente VIP. Toți cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la Untold, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com.

UNTOLD 2017 va avea loc in perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Sursa: hotnews.ro
Foto: Untold