Premierul britanic, Theresa May, va apărea în ediția americană din luna aprilie a revistei de modă Vogue, a anunțat biroul șefei guvernului, citat de Reuters.

May a pozat pentru celebra fotografă americană Annie Leibovitz la Chequers, reședința oficială din provincie a premierului britanic, la începutul acestei luni și a acordat un interviu care va însoți pictorialul din Vogue, a informat presa britanică.

În timp ce predecesoarea sa Margaret Thatcher a apărut în ediția britanică a revistei, May va fi primul lider britanic din paginile ediției americane.

“Putem confirma că primul-ministru a realizat o ședință foto pentru Vogue US”, a confirmat un purtător de cuvânt al biroului premierului, urmând ca materialul să apară în ediția din luna aprilie.

Pictorialul vine în contextul în care lidera britanică, cunoscută pentru dragostea ei pentru pantofi scumpi, este de mult timp un fan al revistei.

stream_img-1

Întrebată de BBC Radio în timpul unui interviu în 2014 ce ar alege ca item de lux dacă ar naufragia pe o insulă deșertică, May a optat pentru un abonament pe viață la revista Vogue.

Anul trecut, lidera britanică a fost criticată de un fost ministru pentru gusturile sale pentru îmbrăcămintea scumpă, după ce a fost fotografiată în niște pantaloni de piele despre care presa britanică a susținut că ar fi costat 995 de lire sterline.

Sursa: Agerpres

Foto: PA