Opțiunea de plată online a devenit disponibilă pe www.teleferic.ro, compania care gestionează un număr mare de pârtii din Valea Prahovei.

Din această săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă vor putea achiziționa online ski pass-uri pentru Sinaia și Predeal.

Potrivit informațiilor NETOPIA, cei care doresc să își achiziționeze online bilete pentru accesul pe pârtii vor găsi opțiunea de plată digitală pe platforma menționată mai sus. După selectarea acestei opțiuni, clienții vor primi automat pe e-mail un cod de bare ce se scanează la turnicheți.

poza2-1

Până la sfârșitlu lunii ianuarie va fi implementată și posibilitatea plății ski pass-urilor prin intermediul mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA. După înregistrarea cardului în aplicație, veți avea posibilitatea de a plăti rapid biletele de acces direct de pe telefon.

“Românii care vor să câștige timp și să scape de aglomerația de la casierie au acum la dispoziție plata online pe site, d eunde își pot achiziționa biletele pentru accesul pe pârtiile din Valea Prahovei”, a declarat Antonio Eram, CEO și fondator al NETOPIA mobilPay.

“Pentru Teleferic Prahova, anul 2016 a fost un an al schimbărilor. Preferințele și așteptările clienților noștri se schimbă, astfel ne confruntăm cu o concurență la nivel mondial de la destinații care sunt dezvoltate și dețin facilități turistice de înaltă calitate. Odată cu relansarea website-ului societății, ne dorim să consolidăm poziționarea competitivă a Văii Prahovei ca destinație pe tot parcursul anului. Un obiectiv important al societății este cel de a crea experiențe montane spectaculoase. Primul pas este îmbunătățirea canalelor de comunicare și de vânzare, astfel am decis să lansăm opțiunea de plată online” a declarat Claudiu Ciubotaru, Director de Marketing la Teleferic Prahova.