Fanii lui Robbie Williams au început anul 2017 într-un mod inedit. Cei mai înfocați dintre ei, care au venit cu multe ore înaintea începerii concertului s-au pregătit să dea mâna sau doar să îl atingă pe artist. Se pare că Robbie Williams nu a împărtășit exaltarea fanilor, așa încât și-a luat câteva măsuri de precauție. Și-a pregătit un gel antibacterian pentru a se spăla pe mâini imediat ce a salutat publicul. Imaginile cu Robbie Williams care foloseşte gel antibacterian, pe scenă, în faţa spectatorilor, cu o grimasă scârbită, fac acum înconjurul lumii.

Incidentul s-a petrecut în timpul concertului ”Robbie Rocks Big Ben Live”, pe care l-a susţinut  de Anul Nou la Westminster Central Hall din Londra.

În timpul piesei “Auld Lang Syne”, Robbie Williams a coborât în public şi a dat mâna cu mai mulţi fani, dar la revenirea pe scenă şi-a a scos sticluţa de gel antibacterian şi s-a curățat pe mâini.

Momentul nu a fost trecut cu vederea de spectatori, imediat după producerea momentului penibil reţelele de socializare fiind inundate cu instantanee şi comentarii acide.

Ca reacție la dezamăgirea fanilor, Robbie Williams a postat pe Instagram un video cu rezoluțiile sale din 2017, făcând aluzie la greșeala pe care a făcut-o în timpul concertului.