screen-shot-2017-01-03-at-1-09-27-pm

Sunt foarte multe site-uri și aplicații dedicate pentru radio online, dar un nou site te ajută să asculți orice radio din lume navigând pe un glob pământesc.

Ușor de ținut minte și accesibil cu orice browser modern, website-ul asociază toate posturile radio zonelor de pe glob din care acestea sunt emise. Rotești globul pământesc ca și cum ai folosi Google Earth și vei descoperi o multitudine de posturi noi. Nu contează dacă vrei să te trezești dimineața pe știrile de la americani sau vrei să asculți ultimele hituri rusești. Toate sunt la un click distanță.

Interfața Radio Garden este realizată în WebGL și, deși s-ar putea să consume destul de multe resurse hardware, în cea mai mare parte a timpului, ar trebui să nu îți facă probleme. Calitatea audio este foarte bună și, de dragul melancoliei, atunci când căuți un post nou, există foșnetul specific căutării de noi frecvențe de la un radio analogic. În colțul din dreapta jos vei vedea în permanență ora exactă, iar dacă vrei să pui pe silențios radio-ul fără să închizi fereastra, este suficient să apeși pe icoana de difuzor din dreapta sus. Opțional, ca tipuri de conținut, te poți juca și cu butoanele History, Jingles sau Stories, deși opțiunea Live ese cea mai practică.

Puteți accesa site-ul AICI.