Ai visat vreodată ca faimosul Gordon Ramsay să fie profesorul tău? Din 2017, poţi lua cursuri de gătit, online, predate chiar de cunoscutul chef, prin intermediul MasterClass.

Masterclass este o platforma online de cursuri predate de mari celebrități din întreaga lume, din diverse domenii, de la bucătari și cântăreți (Christina  Aguilera), până la scriitori (James Patterson) și sportivi (Serena Williams).

Este vorba de o serie de 15 cursuri video, cu durata între două și cinci ore, ce includ abilitățiGordon Ramsay Opens Restaurant In Prague de a manevra cuțitul în bucătărie, achiziționarea ingredientelor necesare din magazin, dar și demonstrații ale unor rețete celebre, precum risotto, somon afumat prăjit și vită Wellington.

Seria de cursuri costă 90 de dolari și include suport video pre-înregistrat, o caiet de lucru, sarcini de lucru interactive și activități de echipă.

“Veţi vedea o faţă a mea, prin intemediul acestor cursuri, pe care nu cred că am mai arătat-o până acum”, spune Ramsay. Vreau ca studenţii mei să înţeleagă ce fac, de ce fac lucrul respectiv şi cum îşi pot dezvolta talentul în bucătărie, adaugă maestrul bucătar.

Adam Bricker care a lucrat la Chef’s Table va fi director de imagine, aşa că lecţiile vor arăta cu siguranţă foarte interesant.

Înscrierile în avans au început deja și se pot realiza AICI.