Show-ul organizat de Victoria`s Secret a avut loc în acest an, pentru prima dată, în Paris, generând o explozie de culori, aripi de înger, lenjerie de lux și interpretări muzicale a unora dintre cei mai în vogă artiști ai lumii.

În Orașul Luminilor, o serie de modele, printre care Kendall Jenner, Gigi Hadid și Bella Hadid (cea din urmă participând la primul ei show Victoria`s Secret) au primit aripi de înger, ceea ce reprezintă o onoare pentru cele alese să participe la acest eveniment spectaculos.

 

kendall
Kendall Jenner

Alături de îngerii Victoria`s Secret, pe scenă au urcat Lady Gaga, Bruno Mars și The Weeknd, care au menținut atmosfera de poveste creată de costumele extravagante și culorile puternice.

gaga-gigi
Lady Gaga și Gigi Hadid

Printre piesele de rezistență ale prezentării s-a numărat celebrul Fantasy Bra, pe care îl poartă, în fiecare an, un model ales de organizatori. În 2016, Jasmine Tookes a fost cea pentru care a fost creat un sutien în valoare de 3 milioane de dolari, format din 9000 de cristale Swarovski și smaralde. Jasmine este al treilea model de culoare din istoria Victoria Secret Fashion Show care poarta acest sutien.

fantasy-bra-2016
Jasmine Tookes

Bella Hadid s-a alăturat anul acesta surorii ei mai mari, Gigi, la Victoria Secret Fashion Show, iar mama lor nu a ezitat să își arate entuziasmul printr-o poză postată pe Instagram, care le întruchipează pe cele două surori la o vârstă fragedă, cu aripi de înger.

15306123_1184931158254190_4614879790468431872_n